-

 
 
 
 
 
Obavezna polja su označena sa znakom *.
Vaša email adresa neće biti javno objavljena.
MihaelaMihaela wrote on 19.01.2016. on 14:29:
Gđa.Nado,na samom početku našeg razgovora,priznajem ,bila sam vrlo skeptična,no čista znatiželja me povukla da nazovem.Nije mi žao jer u razgovoru sam dosta toga poučnog čula i dali ste mi dobar savjet. Pogodili ste mi dosta stvari,uviđam na greške koje ste mi ukazali,poslušala sam Vas ipak. Sada se moja situacija promijenila na dosta bolje,mogu ćak reći i dobro. Čujemo se gđa.Nado.
TomislavTomislav wrote on 13.01.2016. on 10:41:
Hvala gospođi vidovnjakinji koja mi je uspjela spasit moju dugogodišnju vezu. I napokon, ono što sam želio ostvarilo se. U braku smo,nadam se da će tako i ostati. Veliko hvala još jednom od Tomislava iz Makarske.
Anita / Zagreb/Anita / Zagreb/ wrote on 06.01.2016. on 20:15:
Moja obitelj zahvaljujući gđi. Nadi opet je sretna i uz nju imam osiječaj da više nikad neću doživjeti svu tu nesreću i patnju koju su mi nanijeli ni manje ni više nego bližnja obitelj koja je bila ljubomorna i jalna na mene i moju obitelj. Gđa.Nado, još jednom Vam se zahvaljujem i želim Vam sreću.
MirjanaMirjana wrote on 06.01.2016. on 18:27:
Zahvaljujem Vam što ste mi pomogli da se izvučem iz ralja negativne tzv.prijateljice,kojoj sam slijepo vjerovala i bila zaslijepljena.Vjerujte mi, lakše dišem i osijećam se slobodnom.