Ana

ana

Kada se osjećate usamljeno, kada ste pod svakodnevnim stresom, kada imate ljubavne, financijske, zdravstvene probleme ili kada se suočavate s kriznim životnim situacijama, Ana Vam pomaže svojom pozitivnom energijom, strpljivošću i toplim pristupom. Ako se nalazite pred nekom važnom životnom odlukom, dobit ćete jasne smjernice kako i na koji način riješiti probleme. Anino proricanje budućnosti je točno i pouzdano i nesebično.
Vrhunski majstor tarota Ana svojim bogatim iskustvom pomaže u rješavanju Vaših problema i nudi odgovore na sva pitanja. Polje djelovanja jest tarot, psihološki razgovori, proricanje, slanje bioenergije na daljinu i ljubavni rituali.
Tarot me prati kroz život već više od trideset godina. Ni ne znam broj ljudi čije sam živote vidjela kroz sudbinske karte, ali sigurno ih je na tisuće. Imala sam velikih uspjeha upravo u nesretnim i izgubljenim emotivnim partnerima, ljubavnim i bračnim problemima.Svoj život sam posvetila ljubavnom tarotu i nema pitanja u vezi ljubavi na koje ne mogu dati odgovor, što Vas očekuje u budućnosti, kako vratiti partnera, hoće li Vam brak potrajati ili je vrijeme da krenete dalje?
Često problem koji imate ne možete riješiti jer ste emocionalno vezani uz njega, a ja objektivno vrlo lako mogu vidjeti rješenje,OBRATITE MI SE jer dajem konkretne odgovore i savjete na temelju mog dara vidovitosti ili kroz čitanje tarot karti.Pomoću mojih savjeta i tarota pronađite sreću u ljubavi, ostvarite sklad u vezi ili braku, stvorite stabilne prijateljske i emotivne odnose te uspješno razrješite financijska i ostala pitanja.
Sve dileme nestaju u razgovoru sa mnom, jer uvijek Vam dajem ISKREN odgovor.

 


Ramo – Crveni Mag, Tarot majstor, numerolog i radioestezit

Ramo

Veoma izražena intuicija, šesto čulo i vizije nasljedio sam rodjenjemod svoje Bake, koja me je nakon moje punoljetnosti uvela u svijet Magije i naučilatajnekoje se već 19 stoljećaprenose s koljena na koljeno.Stečeno znanje tarota iz svoje porodice proširio sam raznim edukacijama, školovanju, i u radu s tisućama klijenata. Prihvatio sam svoj dar i svoj život podredio isključivo duhovnosti, molitvama i radu s ljudima zato što je to svrha mog postojanja. Tehnike kojima se bavim su : Tarot,numerologija, visak, rituali s svijećama, izrada talismana, energetsko čišćenje, Voodoo magija, Drevni rituali za novac, ljubav, uspjeh, zdravlje, posao, energetsko čišćenje, čarobninapitci. Skidanje crne magije, uroka, nagaza, kletvi, demonski energija, micanje ukletih predmeta i duhova.Oslobađam vas životni put i pružam prave odgovore na sva vaša pitanja koja vas muče. Obratite mi se s povjerenjem i bez ustručavanja. Zajedno riješimo sve vašesumlje,uklonit ćemo svu negativnost s vas i osloboditi vašživotni put pogotovo put ljubavi i srca kako biste nastavili mirno, sretno, ispunjeno, bez problema dalje. Vaš Ramo!


 

Viktorija

dina

U ljudskoj prirodi je čeznuti za sebi srodnom dušom. Obratite mi se sa sigurnošću i povjerenjem. Pomoću Anđeoskih karata i rituala Vaš život dovodim u psihofizičku harmoniju te Vas vodim do ostvarenja svih Vaših želja. Svakom svom vjernom klijentu dajem poruku ANĐELA. Mojom energijom pomažem u odklanjanju ovisnosti.

Obratite mi se, čekam na Vaš poziv.

 


Mary

Mary

Mary je netko tko, između ostalog, putuje u svjetove u neobičnoj stvarnosti da traži mudrost i smjernice.
Sreća nam je svima data rođenjem ali je mnogi na životnom putu ponekad izgube i ne znaju kako dalje. Mary će vam pokazati put ka toj sreći i pomoći svima koji od njega to zatraže. Život je kratak, prekratak, da bi gubili vrijeme na lošem raspoloženju i patnji, trebamo ga uzeti u svoje ruke i napraviti najbolje moguće za sebe, da budemo sretni kad budemo pogledali nazad i vidjeli, što smo sve postigli. POČNIMO DANAS!
Tarotom se bavim već godinama, iskoristite moje dugogodišnje iskustvo u proricanju. Pomoću tarota vidim Vaše probleme, osjećaje i pronalazim rješenje za svaki problem, odgovore na Vaša pitanja, te na taj način usmjeravam vas da nađete pravo rješenje za vaš problem. Tarot izvlači na površinu sve te informacije kako bi ih ispravno protumačio i savjetovao Vas u donošenju odluka vezanih za ljubav, zdravlje, karijeru i ostala životna područja.
Za pozitivne rezultate koje imam vrlo je važna i moja vidovitost i iskustvo koji mi pomažu za što preciznije odgovore. Intenzivno se bavim energetskim pročišćenjima i podizanjem energije, te ljubavnim ritualima. Za sve moje rezultate važne su godine iskustva za koje su zaslužni svi moji sugovornici.


 

 

NAZOVITE

064 512 345
tel. 6,99 kn/min, mob. 8,41 kn/min

 

SMS TAROT

Pošaljite VILA5 na broj 888777
5,00 kn/SMS     Za odjavu pošaljite STOP     (+18)