Fatma

fatima

Posebnim uputama rješavam Vaše probleme i dileme. Dajem točne i precizne odgovore. Vraćam voljene osobe, uklanjam negativu i dajem zaštitu. Svoj dar dugujem obiteljskom naslijeđu, mojoj dragoj prabaki. Imam iza sebe preko 25 godina rada gledanja tarota i drugih vještina.

Diskrecija zajamčena.

Sa radošću očekujem Vaše javljanje.

 


Tea

tea

Bavim se ezoterijom intenzivno 28 godina, a kao jedan od alata koristim; visak, rune, karmičke karte. Radim energetsko spajanje. Vidim prošlost sadašnjost i budućnost. 

Osjećam, vidim i tumačim znakove sudbine. U tarot kartama pronalazim tragove koji me vode odgovorima koje tražite. Uz magiju, odgovaram na svako Vaše pitanje.

Obratite mi se, tu sam za Vas.


 

Viktorija

U ljudskoj prirodi je čeznuti za sebi srodnom dušom. Obratite mi se sa sigurnošću i povjerenjem. Pomoću Anđeoskih karata i rituala Vaš život dovodim u psihofizičku harmoniju te Vas vodim do ostvarenja svih Vaših želja. Svakom svom vjernom klijentu dajem poruku ANĐELA. Mojom energijom pomažem u odklanjanju ovisnosti.

Obratite mi se, čekam na Vaš poziv.

 


Sara

Vidovitošću i svojom sposobnošću te dugogodišnjim radom stekla sam povjerenje mnogih klijenata. Savjetujem o mogućim događajima, pomažem i savjetujem u raznim životnim situacijama. Povratne informacije mojih klijenata mi potvrđuju da su uz moju pomoć doživjeli preokret i novi početak. 

Od mene možete dobit KARMIČKE KODOVE, koji trebaju biti uz Vas. Isto tako moja velika ljubav je numerologija i astrologija.

Očekujem Vaš poziv s radošću.


 

 

NAZOVITE

064 655 655
tel. 6,99 kn/min, mob. 8,41 kn/min

 

SMS TAROT

Pošaljite SPOJ69 na broj 888777
5,00 kn/SMS     Za odjavu pošaljite STOP     (+18)